Endi Line je brand gdje tradicija i razvoj idu zajedno.

Endi Line d.o.o. nasljednik je tvrtke Nada Dimić d.o.o., kasnije Endi International d.o.o. zadržavajući kompletan pozamenterijski program istih. Pozamenterijski proizvodni program tradicijski se oslanja na asortiman tvrtke Nada Dimić d.o.o. koja je bila sinonim za kvalitetan pozamenterijski proizvod i jedan od najvećih proizvođača tog asortimana u ovom dijelu Europe. Nakon osnivanja tvrtke i preuzimanja kompletnog proizvodnog pogona uspjeli smo stvoriti brand temeljen na tradicijskim vrijednostima što nama garantira prepoznatljivost proizvoda na tržištu, a potrošačima asortiman i kvalitetu proizvoda na koju su navikli koristeći proizvode pod brandom Nada Dimić jedan od primjera takvog proizvoda je asortiman ručno vezeni galon ukras.
Image

Endi Line d.o.o. je biti vodeća pozamenterijsko – tekstilna industrija u Hrvatskoj koja svojim visokokvalitetnim proizvodima pokriva domaće i strano tržište.

Endi Line d.o.o. je postati liderom u proizvodnji pozamenterijskih proizvoda kako u regiji tako i šire na zadovoljstvo potrošača, poslovnih partnera, zaposlenika i vlasnika.

Endi Line d.o.o. se temelji na proizvodnji visokokvalitetnih pozamenterijskih proizvoda, povjerenju, isporuci proizvoda u najkraćem roku i zadovoljstvu kupaca.

Image
Uz postojeće prednosti našega poslovanja veliku pažnju pridajemo razvoju novih proizvoda koji su u skladu s tehničkim i ekološkim visokim standardima. Tako smo jedni od prvih na području Republike Hrvatske u proizvodnji ekoloških fitilja za svijeće raznih dimenzija i karakteristika.

Zagrebačka ulica 60, Sv. Ivan Zelina